Dorans E-sport Vereniging Nijmegen

Dorans E-sport Vereniging Nijmegen is een Vereniging of organisatie gelegen aan Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over Dorans E-sport Vereniging Nijmegen in Nijmegen

Dorans is een vereniging die zich richt op e-sportactiviteiten, met name voor de games League of Legends, Smash Bros, Rocket League, Valorant en Dungeons & Dragons. Ze bieden trainingen, toernooien en andere activiteiten aan. Daarnaast hebben ze ook commissies waar je aan kunt deelnemen en organiseren ze activiteiten met andere verenigingen. Het bestuur bestaat uit Nienke van Weele als voorzitter, Julian Vriens als penningmeester, Marcelo Jacobs als secretaris en Maurits van 't Hag als commissaris van E-Sports.

Wil je weten wat Dorans E-sport Vereniging Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorans E-sport Vereniging Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorans E-sport Vereniging Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorans E-sport Vereniging Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Dorans E-sport Vereniging Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorans E-sport Vereniging Nijmegen

Bezoekers bekeken ook