Transferpunt Sport maakt

Transferpunt Sport maakt is een Vereniging of organisatie gelegen aan Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over Transferpunt Sport maakt in Nijmegen

Het Transferpunt Sport (TPS) is een adviesbureau op het gebied van sport, bewegen en gezondheid dat onderdeel uitmaakt van de HAN Sport en Bewegen en SENECA. Het TPS biedt ondersteuning aan sportorganisaties door derde en vierde jaars studenten onder begeleiding van deskundige docenten. Ze voeren toegepast wetenschappelijk onderzoek uit om vragen uit de praktijk van sportorganisaties te beantwoorden. De visie van TPS is het creëren van een betekenisvolle leeromgeving binnen de sport voor studenten en docenten, gericht op onderwijs, onderzoek en dienstverlening. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals beleidsontwikkeling en -advisering, productontwikkeling, workshops en discussieavonden, praktijkgericht onderzoek en het uitvoeren van scans en audits op het gebied van vitaliteit. Het TPS biedt ook pedagogisch advies en matchmaking aan.

Wil je weten wat Transferpunt Sport maakt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Transferpunt Sport maakt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Transferpunt Sport maakt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Transferpunt Sport maakt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Transferpunt Sport maakt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Transferpunt Sport maakt

Bezoekers bekeken ook