Dutch Amfibious Transport Vehicles

Dutch Amfibious Transport Vehicles is een Bouwbedrijf gelegen aan Nijverheidsweg 60-62 in Nijmegen.

Meer informatie over Dutch Amfibious Transport Vehicles in Nijmegen

Bij DAT geloven we dat water geen obstakel meer is op je weg. Integendeel, water brengt je naar onontdekte gebieden! DAT ontwerpt en produceert amfibische concepten. We produceren ultramoderne amfibievoertuigen voor toerisme, privé- en openbaar vervoer. We combineren veiligheid en de nieuwste technologie met een cool design. De voertuigen voldoen aan alle Europese voorschriften voor weg- en watertransport. Het begon allemaal met het idee om een amfibische bus als toeristische attractie in Rotterdam te hebben. Na jaren van ontwikkeling werd de eerste Amphibus geleverd aan Splashtours Rotterdam en is een groot succes gebleken. Het Amphibus-concept is ook uitgerold naar Amsterdam, Lübeck en Porto. Daarnaast heeft DAT in opdracht van Samsung Zuid-Korea een amfibische SUV ontworpen, de Amphicruiser. Deze kan zowel als avontuurlijk voertuig als werkvoertuig worden gebruikt, zelfs om diep water over te steken. Alle voertuigen van DAT voldoen aan Europese regelgeving voor weg- en watertransport en zijn gecertificeerd door TÜV en Lloyds Register. Er zijn dus geen beperkingen ten opzichte van wegvoertuigen en schepen.

Wil je weten wat Dutch Amfibious Transport Vehicles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch Amfibious Transport Vehicles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch Amfibious Transport Vehicles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Amfibious Transport Vehicles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Dutch Amfibious Transport Vehicles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch Amfibious Transport Vehicles

Bezoekers bekeken ook