Sannij

Sannij is een Bouwbedrijf gelegen aan Roggeweg 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Sannij in Nijmegen

Sannij is een jong en dynamisch bouwbedrijf in regio Nijmegen dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en betrokken is bij het volledige bouwproces. Ze leveren bouwprojecten van verschillende omvang voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast bieden ze ook hoogwaardige houten raam- en deurkozijnen op maat, diverse timmerwerken, sloopwerken en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan. Sannij heeft diverse projecten uitgevoerd, zoals verbouwingen, nieuwbouw en aanbouw in verschillende locaties, waaronder Nijmegen, Ooij, Millingen aan de Rijn, Malden, Lent, en Groesbeek. Als je geïnteresseerd bent in hun diensten, neem dan gerust contact met ze op.

Wil je weten wat Sannij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sannij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sannij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sannij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sannij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sannij

Bezoekers bekeken ook