De Klusbakfiets

De Klusbakfiets is een Bouwbedrijf gelegen aan Groenestraat 294 in Nijmegen.

Meer informatie over De Klusbakfiets in Nijmegen

De Klusbakfiets is een team van enthousiaste klussers die klaarstaan om allerlei klussen te doen, zowel groot als klein. Ze verzamelen zich 's ochtends vroeg rond de stamtafel voor een kop koffie en bespreken de plannen voor de dag. Of het nu gaat om het ophangen van planken of het renoveren van een badkamer, de Klusbakfiets staat klaar met liefdevolle aandacht om duurzame resultaten te leveren. Ze begrijpen dat er altijd klusjes zijn die blijven liggen en bieden een snelle en betaalbare oplossing. Van schilderen en behangen tot tuinonderhoud en elektrawerk, de Klusbakfiets biedt een breed scala aan diensten. Ze helpen zelfs bij het verkoopklaar maken van een woning en het verhuizen van inboedel. Kortom, de Klusbakfiets staat klaar om te helpen met allerlei klussen, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Wil je weten wat De Klusbakfiets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Klusbakfiets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klusbakfiets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klusbakfiets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Klusbakfiets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Klusbakfiets

Bezoekers bekeken ook