Jacobs Milieutechniek

Jacobs Milieutechniek is een Bouwbedrijf gelegen aan Weurtseweg 500 in Nijmegen.

Meer informatie over Jacobs Milieutechniek in Nijmegen

Jacobs Milieutechniek is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in bewoonde situaties. Ze hebben oog voor de bewoners en gebruikers en streven naar hun welzijn en tevredenheid. Het saneren van asbest in oudere woningen en gebouwen vraagt om begrip en goede begeleiding van de bewoners. Jacobs Milieutechniek houdt rekening met de bewoners en gebruikers en probeert het werk zo snel mogelijk te doen om de verstoring van hun dagelijkse leven zo kort mogelijk te houden. Voordat ze beginnen met de verwijdering van asbest, wordt er een inspectie uitgevoerd en een asbestinventarisatierapport opgesteld. Jacobs Milieutechniek is gecertificeerd conform de normen voor asbestverwijdering en maakt gebruik van het Landelijk Asbest Volg Systeem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacobs Milieutechniek.

Wil je weten wat Jacobs Milieutechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jacobs Milieutechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jacobs Milieutechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jacobs Milieutechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Jacobs Milieutechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jacobs Milieutechniek

Bezoekers bekeken ook