elk groep

elk groep is een Bouwbedrijf gelegen aan Bijsterhuizen 1108 in Nijmegen.

Meer informatie over elk groep in Nijmegen

De website elk.nl maakt gebruik van cookies om beter van dienst te kunnen zijn. Door akkoord te gaan met het plaatsen van deze cookies blijf je gebruik maken van de website. TransforMEER is een project van elk® waarbij circulaire petflessen worden gebruikt om de badkamer van de toekomst te creëren. Geen gedoe, maar succesvolle projecten is waar elk® voor staat. Ze bieden transparante communicatie, werken binnen het budget en denken mee met de klant. Het resultaatgerichte team bouwt wat de klant wenst en onderhoudt wat er al staat, zonder gedoe. Elk® is een nieuwe generatie onderhoudsspecialisten die sociaal betrokken zijn en toonaangevend in de regio. Het succes begint bij de gedreven medewerkers, zowel eigen vaklieden als co-makers, die trots zijn om bij elk® te werken. Elk® werkt volgens een 5 stappenplan om oplossingen te bieden aan opdrachtgevers. Hun ambitie is om kansen te creëren met blijvende positieve impact, wat ze doen aan de hand van vijf kernwaarden. TransforMEER is een efficiënte en vriendelijke manier om extra woonruimte te creëren in een bestaande wijk, wat bijdraagt aan duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid. Het TransforMEER concept wordt verder uitgelegd op de website. Het laatste nieuws op elk® Groep is de aanstelling van Johan Bombach als nieuwe Algemeen Directeur vanaf 1 oktober 2023 en de bundeling van krachten en expertise met NVT Onderhoudsgro.

Wil je weten wat elk groep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van elk groep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij elk groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je elk groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar elk groep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. elk groep

Bezoekers bekeken ook