HSD BouwTotaal

HSD BouwTotaal is een Bouwbedrijf gelegen aan Tolhuis 2512 in Nijmegen.

Meer informatie over HSD BouwTotaal in Nijmegen

HSD BouwTotaal biedt een complete service voor badkamerrenovaties. Ze hebben veel tevreden klanten, waaronder Henk van Haren, Joop, Mario Gietelink en enkele anonieme opdrachtgevers. Ze zijn gespecialiseerd in het plannen, uitvoeren en voltooien van renovaties, inclusief elektrawerk, sloop- en breekwerk, metsel- en stucwerk, installatiewerk en montage- en tegelwerk. Het installeren van een nieuwe badkamer vereist vakmanschap, en HSD BouwTotaal biedt gratis advies aan huis om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Ze hebben een eenvoudig online formulier waar klanten hun wensen kunnen aangeven, inclusief de grootte van de badkamervloer, gewenste voorbereidingen, gewenst sanitair, tegelformaat en eventuele aanvullende wensen. Klanten kunnen ook foto's van hun huidige badkamer uploaden. HSD BouwTotaal heeft een breed werkgebied en staat klaar om vragen te beantwoorden en contact op te nemen met geïnteresseerde klanten. Ze zijn gevestigd in Nijmegen en hebben openingstijden van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat HSD BouwTotaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HSD BouwTotaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HSD BouwTotaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HSD BouwTotaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar HSD BouwTotaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HSD BouwTotaal

Bezoekers bekeken ook