Jakov

Jakov is een Bouwbedrijf gelegen aan de Voorstenkamp 1853 in Nijmegen.

Meer informatie over Jakov in Nijmegen

Bouwbedrijf Jakov is een ervaren metselaar en timmerman met meer dan 25 jaar ervaring. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder metselwerken, timmerwerkzaamheden, tegelzetten, stucwerkzaamheden en schilderwerkzaamheden. Bij een mogelijke opdracht neemt Bouwbedrijf Jakov contact op om de werkzaamheden te beoordelen en te luisteren naar de wensen van de klant. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld op basis van het besproken plan. Ze streven naar uitstekend maatwerk en bieden vrijblijvende informatie aan om te kijken wat ze voor de klant kunnen betekenen. Bouwbedrijf Jakov is te bereiken via info@bouwbedrijfjakov.nl en 06-49761386.

Wil je weten wat Jakov verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jakov of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jakov? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jakov het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Jakov reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jakov

Bezoekers bekeken ook