Van Grunsven

Van Grunsven is een Bouwbedrijf gelegen aan Bijsterhuizen 1164 in Nijmegen.

Meer informatie over Van Grunsven in Nijmegen

Van Grunsven Groep is een bouwbedrijf dat actief is in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Ze zijn gespecialiseerd in projectmatige woningbouw, variërend van nieuwbouwwijken tot woontorens, vaak in combinatie met commerciële ruimten. Daarnaast bouwen ze distributiecentra volgens de richtlijnen van BREEAM en ontwikkelen ze woningen en leefomgevingen met aandacht voor duurzaamheid. Ook zijn ze ervaren in utiliteitsbouw, zoals het bouwen van hotels, supermarkten, kantoorpanden en sporthallen. Ze hebben extra aandacht voor zorg, met projecten variërend van comfortabele woonomgevingen voor mensen met een zorgvraag tot verpleeghuizen. Recentelijk hebben ze samenwerkingsovereenkomsten getekend voor de realisatie van New Roots fase 2 en Landgoed Groensche Hoeven, waarmee deze projecten een stap dichterbij zijn gekomen. Van Grunsven Groep heeft sinds 1965 diverse projecten gerealiseerd en is trots op hun referenties.

Wil je weten wat Van Grunsven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Grunsven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Grunsven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Grunsven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Van Grunsven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Grunsven

Bezoekers bekeken ook