Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een Bouwbedrijf gelegen aan Kerkenbos 1022 in Nijmegen.

Meer informatie over Talen Vastgoedonderhoud in Nijmegen

Wij zorgen voor mooi, veilig en betaalbaar wonen door vastgoedonderhoud op een andere manier aan te pakken. We maken het onderhoud inzichtelijk, voorspelbaar en beheersbaar, waardoor het als prettig wordt ervaren door bewoners en opdrachtgevers. We renoveren, onderhouden en verduurzamen woningen en gebouwen terwijl bewoners erin blijven wonen en minimaliseren de overlast voor hen. We investeren in goede samenwerkingen met ketenpartners en opdrachtgevers om processen beter, sneller, goedkoper en prettiger te laten verlopen. We hebben het VGO-keur, waarmee we samen met onze opdrachtgevers projectdoelstellingen formuleren en optimale onderhoudsscenario's voorstellen. We hebben al meer dan 25.000 woningen in meer dan 500 RGS-complexen opgeleverd met lagere kosten, minder risico's en meer tevredenheid bij bewoners. Daarnaast hebben we verschillende projecten waar we trots op zijn, zoals de renovatie van 200 woningen in Malburgen en 767 woningen aan de Kometenlaan, Snippenlaan en Lorenzweg. We werken voor verschillende opdrachtgevers en hebben verschillende keurmerken.

Wil je weten wat Talen Vastgoedonderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Talen Vastgoedonderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Talen Vastgoedonderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Talen Vastgoedonderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Talen Vastgoedonderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Talen Vastgoedonderhoud

Bezoekers bekeken ook