Estaabo

Estaabo is een Bouwbedrijf gelegen aan Hogelandseweg 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Estaabo in Nijmegen

Estaabo biedt een breed scala aan kunststof en aluminium kozijnen, geschikt voor verschillende smaken en stijlen. Ze leveren ook het volledige nieuwe kozijn- en deursysteem K-Vision van het merk Kömmerling, dat voldoet aan alle thermische isolatie- en visuele criteria. Daarnaast bieden ze aluminium kozijnen van het merk Aliplast, die super isolerend zijn met uitstekende thermische eigenschappen en goede akoestische prestaties. Gevelisolatie is ook een specialiteit van Estaabo, met opties zoals sierpleister afwerking en steenstrips. Het sierpleister systeem heeft een hoge elasticiteit en een tien keer hogere stoot- en slagvastheid dan minerale systemen. Het steenstrips systeem biedt een duurzame en energiezuinige gevel met een baksteen uiterlijk. Estaabo werkt met Sto-producten, een van de meest succesvolle isolatiesystemen met een levensduur van minimaal 50 jaar. Ze zijn ook van plan om stalen deuren aan hun assortiment toe te voegen.

Wil je weten wat Estaabo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estaabo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estaabo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estaabo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Estaabo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estaabo

Bezoekers bekeken ook