elk Nijmegen

elk Nijmegen is een Bouwbedrijf gelegen aan Bijsterhuizen 1108 in Nijmegen.

Meer informatie over elk Nijmegen in Nijmegen

De website elk.nl maakt gebruik van cookies om de gebruikers beter van dienst te kunnen zijn. Door akkoord te gaan met het plaatsen van deze cookies, stem je in met het gebruik ervan. Daarnaast wordt er op de website informatie gegeven over een project genaamd "TransforMEER" waarbij circulaire petflessen worden gebruikt in de badkamer van de toekomst. Dit project wordt uitgevoerd door elk® en belooft succesvolle en transparante communicatie, een budget dat zeker is, de betrokkenheid van de maker, resultaatgerichtheid en het vermijden van gedoe. Elk® is een nieuwe generatie onderhoudsspecialisten die sociaal betrokken en toonaangevend zijn in de regio. Ze hebben 500 gedreven eigen vaklieden in dienst die trots zijn om bij elk® te werken. Elk® werkt samen met co-makers die naadloos aansluiten bij hun normen en waarden. Elk® hanteert een 5-stappenplan waarbij ze de gewenste situatie formuleren, de huidige situatie bepalen, een oplossing analyseren en ontwerpen, de oplossing realiseren en ervoor zorgen dat deze in stand blijft. Hun ambitie is om kansen te creëren met een blijvende positieve impact en ze toetsen al hun acties en keuzes aan vijf kernwaarden. Daarnaast biedt elk® het TransforMEER concept aan, waarmee ze op een efficiënte en vriendelijke manier extra woonruimte creëren in bestaande wijken, met aandacht voor duurzaamheid, betaalbaarheid en leef.

Wil je weten wat elk Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van elk Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij elk Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je elk Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar elk Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. elk Nijmegen

Bezoekers bekeken ook