Sustainable Constructions

Sustainable Constructions is een Bouwbedrijf gelegen aan Muldersweg 16A in Nijmegen.

Meer informatie over Sustainable Constructions in Nijmegen

Sustainable Constructions is ontstaan ​​uit de grote vraag naar woningen, het lage aanbod in de bouwsector en de behoefte aan duurzaamheid. Ze bieden betaalbare woningen van 50m2, die gebruiksklaar worden opgeleverd en gebouwd zijn met duurzame materialen. De bouwtijd is snel, afhankelijk van de grootte van de woning kan een basiswoning al binnen een week staan. 77% van de materialen in de woning kan in de toekomst worden hergebruikt en de CO2-voetafdruk is 33% lager dan bij reguliere woningen. Daarnaast hebben ze een eigen bouwopleiding ontwikkeld om kennis over duurzaam bouwen door te geven aan de toekomst. Ze werken samen met scholen in de regio en reizen met een leslokaal dat in korte tijd wordt opgebouwd en afgebroken. Ze bieden ook de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen, waarbij zij alle benodigde werkzaamheden en materialen regelen.

Wil je weten wat Sustainable Constructions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sustainable Constructions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sustainable Constructions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sustainable Constructions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sustainable Constructions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sustainable Constructions

Bezoekers bekeken ook