Elodie Communicatie

Elodie Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Stationsplein 26 in Nijmegen.

Meer informatie over Elodie Communicatie in Nijmegen

Als startende coach wil je graag veel betekenen voor anderen, maar waar vind je die geweldige cliënten? In het Aanwakkertraject van 3 maanden krijg je de kans om je communicatie op orde te krijgen, zodat je jouw eerste lievelingscliënten kunt aantrekken. Samen vormen we een tijdelijk superteam waarin we jouw gevoel en intuïtie gebruiken om communicatiekeuzes te maken die jouw goede energie uitstralen en jou aantrekkelijk maken voor jouw ideale cliënten. Als voormalig communicatieadviseur in het bedrijfsleven heb ik ervaren hoe goed het ondernemerschap bij mij past en hoeveel voldoening het geeft om anderen te helpen bij het verwezenlijken van hun werkverlangens. Laten we eens kennismaken!

Wil je weten wat Elodie Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elodie Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elodie Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elodie Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Elodie Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elodie Communicatie

Bezoekers bekeken ook