Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis

Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis is een Indonesisch restaurant gelegen aan Prins Hendrikstraat 20 A in Nijmegen.

Meer informatie over Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis in Nijmegen

Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis is een restaurant in Nijmegen dat gespecialiseerd is in de Indonesische keuken. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag voor het diner. Reserveren kan via e-mail of telefonisch. Op dit moment kunnen ze helaas geen reserveringen aannemen, maar ze hopen snel weer gasten te kunnen verwelkomen. De Indonesische keuken is divers en elk eiland heeft zijn eigen specialiteiten. Emmy werkt met verse ingrediënten en bereidt alles met liefde. Er worden geen magnetrons gebruikt. Klanten zijn enthousiast over het eten en drinken bij Emmy en delen graag hun positieve ervaringen. Het restaurant heeft passie voor eten en drinken en is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 20.

Wil je weten wat Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis

Bezoekers bekeken ook