Tiffin lunch or any light meal

Tiffin lunch or any light meal is een Indonesisch restaurant gelegen aan Burghardt van Den Berghstraat 113 in Nijmegen.

Meer informatie over Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen

In het gezellige buurtje Bottendaal, net buiten het centrum van Nijmegen, vind je het kleine Indonesische restaurant Tiffin. Hier kun je genieten van de authentieke Indonesische keuken in een sobere maar huiselijke omgeving. Met een capaciteit van 30 zitplaatsen voel je je even terug in Azië. De menukaart is klein, waardoor alle gerechten met aandacht en geduld worden bereid. In de zomer is er ook een terrasje waar je kunt genieten van het eten en de levendige buurt van Bottendaal. Je kunt het eten afhalen door telefonisch te bestellen. Het team van Tiffin is enthousiast en hoopt jullie snel te zien! Volg Tiffin op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Tiffin lunch or any light meal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiffin lunch or any light meal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiffin lunch or any light meal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiffin lunch or any light meal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Tiffin lunch or any light meal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiffin lunch or any light meal

Bezoekers bekeken ook