FIJN-fietsen

FIJN-fietsen is een Fietsenmaker gelegen aan Groesbeekseweg 161 in Nijmegen.

Meer informatie over FIJN-fietsen in Nijmegen

Bij FIJN-fietsen in Nijmegen-Zaltbommel vind je stoere, elegante en robuuste e-bikes met Shimano, Bosch of Bafang. Ze hebben ook een breed aanbod aan nieuwe fietsen, zoals stadsfietsen, toerfietsen en mountainbikes. Daarnaast hebben ze gebruikte fietsen die zijn nagekeken en voorzien van een onderhoudsbeurt. FIJN-fietsen is een familiebedrijf waar naast eigenaar Roy ook zijn vrouw Linda en zoon Robin werken. Ze hebben ook een stagiaire genaamd Rik. Bij FIJN-fietsen adviseren ze graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets en helpen ze ook bij onderhoud en reparatie. Ze zijn trots op hun vakmanschap en goede service. Regelmatig hebben ze nieuws te melden op hun website. Voor vragen kun je contact met hen opnemen. Ze zijn ook beschikbaar voor verkoop, onderhoud en reparatie en hebben een ruime voorraad aan onderdelen. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat FIJN-fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FIJN-fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FIJN-fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FIJN-fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar FIJN-fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FIJN-fietsen

Bezoekers bekeken ook