Fietshuis Nijmegen

Fietshuis Nijmegen is een Fietsenmaker gelegen aan Postweg 50, A3 in Nijmegen.

Meer informatie over Fietshuis Nijmegen in Nijmegen

Bij Fietshuis Nijmegen kun je terecht voor verschillende diensten. Zo bieden ze fietsreparaties aan, waarbij ze onder andere banden kunnen plakken, wielen kunnen richten en remkabels kunnen vervangen. Als je op zoek bent naar een vakkundige fietsenmaker, dan ben je bij Fietshuis Nijmegen aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij hen ook een haak huren als je zelf aan je fiets wilt sleutelen. Verder hebben ze altijd een aantal goede tweedehands fietsen klaarstaan voor de verkoop. Tot slot bieden ze ook de service om schaatsen te slijpen, ronden en polijsten. Het is wel belangrijk om de openingstijden te controleren om teleurstelling te voorkomen.

Wil je weten wat Fietshuis Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietshuis Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietshuis Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietshuis Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fietshuis Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietshuis Nijmegen

Bezoekers bekeken ook