Riks-Fietsenmakerij

Riks-Fietsenmakerij is een Fietsenmaker gelegen aan v, Van Peltlaan 30a in Nijmegen.

Meer informatie over Riks-Fietsenmakerij in Nijmegen

Rik's Fietsenmakerij is een kleine fietsenmakerij die uw fiets snel en vakkundig repareert of onderhoudt. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en nodigen u uit om langs te komen voor een praatje of een kopje koffie. U kunt bij hen terecht voor goede reparaties voor een eerlijke prijs. Voor kleine reparaties streven ze ernaar om dezelfde dag nog te herstellen, maar voor grotere reparaties is het handig om een afspraak te maken. Ze bieden ook nieuwe fietsen aan van Alba bikes. Het adres van Rik's Fietsenmakerij is v. Peltlaan 30a, 6533 ZM Nijmegen. U kunt hen bereiken op 06-40 10 81 86. Met vriendelijke groet, Team Riks-Fietsenmakerij.

Wil je weten wat Riks-Fietsenmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riks-Fietsenmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riks-Fietsenmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riks-Fietsenmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Riks-Fietsenmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riks-Fietsenmakerij

Bezoekers bekeken ook