Flink

Flink is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Hessenberg 8 in Nijmegen.

Meer informatie over Flink in Nijmegen

Flink is een bezorgservice die alles heeft wat je zoekt, van verse producten tot huishoudelijke artikelen en bijzondere speciaalbieren. Ze bezorgen meer dan 2200 producten snel bij je thuis. Je kunt al je boodschappen eenvoudig bestellen via de app of webshop, waardoor je tijd bespaart en minder stress hebt. Flink heeft al je favoriete A-merken en een lage prijs assortiment beschikbaar. Ze bezorgen zowel voorraad als verse producten. Flink is actief in meer dan 100 steden en je kunt je aanmelden om op de hoogte te blijven. Daarnaast biedt Flink ook werkgelegenheid als rider, waarbij je een goed uurloon, fooien, korting op boodschappen en een professionele rider outfit krijgt. Je kunt de Flink app downloaden om al je boodschappen snel en gemakkelijk in huis te hebben.

Wil je weten wat Flink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Flink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink

Bezoekers bekeken ook