Picnic

Picnic is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Industrieweg 50, C4 in Nijmegen.

Meer informatie over Picnic in Nijmegen

Picnic is een online supermarkt op wielen die altijd lage prijzen biedt en gratis bezorgt. Ze hebben een breed assortiment aan producten, zoals spaghetti, kaas, radijsjes, blauwe bessen, melk, komkommer, hazelnootpasta, chips, druiven, bananen, cherrytomaatjes, botersla en hagelslag. Het voordeel van Picnic is dat ze geen dure winkels hebben en daarom de besparingen doorgeven aan de klanten. Ze bezorgen altijd gratis en 100% elektrisch, waardoor ze ook milieuvriendelijk zijn. Het verse assortiment van Picnic wordt direct van het land naar jouw huis gebracht, waardoor het verser dan vers is. Daarnaast biedt Picnic meer dan 300 recepten waar je uit kunt kiezen en kan je producten bestellen uit Duitsland voor de laagste prijs. Bestellen bij Picnic kan al vanaf 40 euro en er is geen abonnement nodig. Als je niet tevreden bent met een product, krijg je altijd je geld terug zonder gedoe.

Wil je weten wat Picnic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picnic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picnic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picnic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Picnic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picnic

Bezoekers bekeken ook