Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure

Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Graafseweg 108 in Nijmegen.

Meer informatie over Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure in Nijmegen

Bij Forever Jong staat huidverbetering voorop. Ze luisteren naar jouw wensen en analyseren je huid om de behandeling op maat samen te stellen. Ze werken samen met jou aan het doel van een stralende en gezonde huid. Elke behandeling wordt uitgevoerd met ontspannende massage technieken en een uniek relax ritueel. Ze gebruiken hoogwaardige producten van Medik8 en Cosmedix om aan jouw huidverbetering te werken. Forever Jong biedt verschillende behandelingen, zoals de gezichtsbehandeling Classic & Luxe, acne therapie, elektrisch ontharen en camouflage therapie. Ze zijn ook gespecialiseerd in medisch pedicure. Ze lossen huidproblemen zoals acne, grove poriën, fibromen, vitiligo en overbeharing op. Forever Jong is sinds oktober 2020 officieel geopend en biedt de diensten van een medisch schoonheidsspecialist aan. Ze behandelen alleen op afspraak en hebben specialisaties in acne, elektrisch ontharen, microneedling en microdermabrasie.

Wil je weten wat Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Forever Jong Medisch Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook