Cheonsa Beauty

Cheonsa Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Zwanenveld 2273 in Nijmegen.

Meer informatie over Cheonsa Beauty in Nijmegen

Cheonsa Beauty is een schoonheidssalon in Nijmegen waar je terecht kunt voor wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en make-up. De wimperextensions worden aangebracht met speciale lijm en zijn van hoge kwaliteit. Ze vallen uit met de groeicyclus van je natuurlijke wimpers en zijn dus niet schadelijk. Ook kun je bij Cheonsa Beauty je wenkbrauwen laten behandelen en diverse make-up behandelingen laten doen. De eigenaresse van de salon is creatief en heeft zich omgeschoold tot schoonheidsspecialiste. Je kunt een afspraak maken via mail of WhatsApp en de exacte locatie wordt in de bevestigingsmail vermeld. Ook is het mogelijk om alvast een afspraak voor de toekomst te boeken. Neem een kijkje in de galerij om eerder werk te bekijken.

Wil je weten wat Cheonsa Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cheonsa Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cheonsa Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cheonsa Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Cheonsa Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cheonsa Beauty

Bezoekers bekeken ook