Garagebedrijf Zaat

Garagebedrijf Zaat is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Griftdijk 234 in Nijmegen.

Meer informatie over Garagebedrijf Zaat in Nijmegen

Garage Zaat is al meer dan 30 jaar actief in de regio Arnhem - Nijmegen en biedt een breed scala aan diensten aan. Ze zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasions, maar bieden ook nieuwe auto's aan en verzorgen het onderhoud van uw voertuig. Wat Garage Zaat onderscheidt, is hun no-nonsense aanpak waarbij ze samenwerken met de klant om de benodigde werkzaamheden te bepalen en advies te geven. Ze rekenen geen afleveringskosten voor occasions, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast denken ze mee met de klant en proberen ze de kosten te beperken door gebruik te maken van gereviseerde of gebruikte onderdelen, indien mogelijk. Ze hebben ook een breed netwerk van leveranciers van onderdelen, waardoor ze snel kunnen leveren en monteren. De monteurs van Garage Zaat zijn vakbekwaam en leggen graag uit welke onderdelen ze hebben vervangen en waarom. Bovendien bieden ze een gratis leenauto aan wanneer uw voertuig bij hen in de garage staat en kunnen ze u en uw voertuig thuisbrengen binnen de directe omgeving. Als ze de gewenste auto niet op voorraad hebben, kunnen ze een zoekopdracht voor u uitvoeren binnen hun netwerk. Garage Zaat heeft ook sterke lokale contacten in de branche die ze kunnen benutten voor specifieke reparaties, vragen of onderdelen. Ze zijn al meer dan 30 jaar lid van BOVAG en zijn RDW-gecertificeerd. Bovendien maken ze standaard gebruik van N.

Wil je weten wat Garagebedrijf Zaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf Zaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf Zaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf Zaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Garagebedrijf Zaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf Zaat

Bezoekers bekeken ook