Gezondheidscentrum Surya

Gezondheidscentrum Surya is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Professor Molkenboerstraat 30A in Nijmegen.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Surya in Nijmegen

In het Gezondheidscentrum Surya kun je terecht voor verschillende diensten en behandelingen. Zo hebben ze een winkel waar je mooie cadeautjes kunt kopen voor een leuke prijs. Daarnaast kun je er terecht voor verlies- en rouwbegeleiding en qigong, gegeven door José Bosman Roots. Ook kun je genieten van een integrale massage, verzorgd door Hans Jansen en Jacco Evers. Voor acupunctuur en Chinese geneeskunde kun je bij Christa van Oosten terecht. In de schoonheidssalon kun je terecht voor diverse behandelingen, uitgevoerd door Sandra Schoute en Fanny Borgers. Voor pedicure en voetverzorging kun je bij Margot Leydens terecht. Daarnaast bieden Ilse Houwink en Roos Reijnen ayurveda behandelingen aan. Tot slot worden er yoga lessen gegeven in verschillende yogastijlen door meerdere docenten. Het Gezondheidscentrum Surya is een plek waar je kunt werken aan je welzijn en gezondheid.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Surya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Surya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Surya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Surya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Gezondheidscentrum Surya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Surya

Bezoekers bekeken ook