Yoga Varuna

Yoga Varuna is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Schependomlaan 17E in Nijmegen.

Meer informatie over Yoga Varuna in Nijmegen

Bij Yoga Varuna in Nijmegen en omstreken worden Yoga & Pilates lessen gegeven op een mindful en toegankelijke manier. Er zijn verschillende lessen waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van wat op dat moment bij je past. De rustgevende opties zijn Yin Yoga en Yoga Nidra / Restorative Yoga, de vitaliserende opties zijn Yin Yoga en Yoga & Pilates, en de versterkende opties zijn Easy Flow Yoga en Pilates. Met een 10-rittenkaart heb je toegang tot alle lessen van 1 uur. Yin Yoga richt zich op het stimuleren van het bindweefsel voor maximale beweeglijkheid van de gewrichten, met name rond de heupen, het heiligbeen en de rug. Restorative Yoga en Yoga Nidra zijn meditatieve lessen gericht op herstel en zorgen voor diepe ontspanning. Yoga Nidra is een liggende geleide meditatie die tot complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning leidt. Pilateslessen richten zich op corestabiliteit en een flexibele wervelkolom, wat helpt bij een goede lichaamshouding en het voorkomen of herstellen van rugklachten. Yoga & Pilates is een beginnersles die geschikt is voor mensen met nek-, schouder- en rugklachten. Easy Flow Yoga is een dynamische les die zich richt op lenigheid, waarbij concentratie en een goede ademhaling de basis vormen van de beweging.

Wil je weten wat Yoga Varuna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Varuna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Varuna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Varuna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Yoga Varuna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Varuna

Bezoekers bekeken ook