Glue Media

Glue Media is een Internetmarketing gelegen aan Berg en Dalseweg 127 in Nijmegen.

Meer informatie over Glue Media in Nijmegen

Glue Media is een social media bureau gevestigd in Nijmegen. Ze beheren social media accounts en zetten verhalen om in beelden, zoals video's, foto's, animaties, advertenties en websites. Ze bieden ook maandelijks camerabezoeken aan om ervoor te zorgen dat bedrijven altijd online zichtbaar zijn met unieke content die past bij hun bedrijf. Glue Media richt zich ook op het creëren van beleving door middel van film en het uitstralen van de identiteit van een bedrijf met unieke beelden. Daarnaast maken ze ingewikkelde boodschappen simpel door middel van animaties, en bieden ze adverteermogelijkheden aan om boodschappen extra onder de aandacht te brengen. Ze maken ook moderne websites met unieke content die gemakkelijk aan te passen zijn. Glue Media bestaat uit een groep jonge creatievelingen in Nijmegen die klaar staan om bedrijven te helpen. Ze vullen de expertise aan die nog mist, ongeacht of er al met marketeers wordt samengewerkt.

Wil je weten wat Glue Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glue Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glue Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glue Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Glue Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glue Media

Bezoekers bekeken ook