Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon

Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon is een Grieks restaurant gelegen aan Bloemerstraat 30-34 in Nijmegen.

Meer informatie over Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon in Nijmegen

Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon gaat tijdelijk dicht van 5 t/m 21 november vanwege een welverdiende vakantie naar Griekenland. Op 22 november zijn ze weer geopend. Het restaurant staat bekend om de traditionele Griekse keuken, met veel gebruik van olijfolie, kruiden, groenten, granen, vis en vlees. De Griekse koks in dienst bij Rhodon hebben veel kennis van de Griekse keuken en werken alleen met verse producten. Het restaurant is normaal gesloten op maandag en dinsdag, maar voor groepen vanaf 15 tot 70 personen is reserveren mogelijk. Daarnaast biedt het restaurant ook afhaalmogelijkheden aan, waarbij je kunt kiezen uit 35 speciaal geselecteerde menu's.

Wil je weten wat Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon

Bezoekers bekeken ook