Meet Greek & More

Meet Greek & More is een Grieks restaurant gelegen aan Van Het Sant-straat 159 in Nijmegen.

Meer informatie over Meet Greek & More in Nijmegen

Bij Meet Greek & More kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je liever niet de deur uit wilt, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op de eigen website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er zijn een paar beoordelingen gegeven, waarbij er opgemerkt wordt dat het eten soms niet warm genoeg was of dat de kwaliteit tegenviel. De locatie van Meet Greek & More is aan de Van 't Santstraat 159 in Nijmegen.

Wil je weten wat Meet Greek & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meet Greek & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meet Greek & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meet Greek & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Meet Greek & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meet Greek & More

Bezoekers bekeken ook