Hardware2fix

Hardware2fix is een Reparatiewinkel voor mobiele telefoons gelegen aan Bloemerstraat 52 in Nijmegen.

Meer informatie over Hardware2fix in Nijmegen

Hardware2Fix biedt reparatieservices voor elektronische apparaten, zoals iPhones, laptops, Macbooks en harde schijven. Ze kunnen problemen oplossen zoals kortsluiting, waterschade en defecte onderdelen. Ze hebben veel ervaring met elektronica en gebruiken de beste tools om de beste resultaten te behalen. Ze streven ernaar om de reparaties zo snel mogelijk en tegen een geschikte prijs uit te voeren. Daarnaast bieden ze ook data recovery services aan voor het herstellen van belangrijke gegevens. Bij water schade reinigen ze de elektronische componenten en vervangen ze indien nodig. Hardware2Fix is gevestigd in Nijmegen, Nederland en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Hardware2fix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hardware2fix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hardware2fix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hardware2fix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hardware2fix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hardware2fix

Bezoekers bekeken ook