MAC-FIX

MAC-FIX is een Reparatiewinkel voor mobiele telefoons gelegen aan Cargadoorweg 11 in Nijmegen.

Meer informatie over MAC-FIX in Nijmegen

Bij Mac-Fix kun je terecht voor reparaties van verschillende elektronische apparaten, zoals iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Ze bieden een snelle en vakkundige service, waarbij je zelfs op de reparatie kunt wachten. De standaard reparaties, zoals het vervangen van een scherm of een oplaad connector, worden binnen 20 minuten uitgevoerd. Mac-Fix geeft ook 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties en onderdelen. Veel tevreden klanten zijn naar huis gegaan na een bezoek aan Mac-Fix, zoals blijkt uit de positieve reviews op Google en klantenvertellen.nl. Je kunt zonder afspraak langskomen bij hun locatie in Nijmegen en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Terwijl je wacht, kun je genieten van een kop koffie in de sfeervolle wachtruimte. Na de reparatie ontvang je altijd een factuur met BTW, die je kunt gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantiebewijs. Mac-Fix is betaalbaar en biedt ook reparaties aan voor toestellen van andere merken, zoals Samsung en Huawei.

Wil je weten wat MAC-FIX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAC-FIX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAC-FIX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAC-FIX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar MAC-FIX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAC-FIX

Bezoekers bekeken ook