INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group)

INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) is een IT-consultancy gelegen aan Kerkenbos 1075A in Nijmegen.

Meer informatie over INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) in Nijmegen

Infradax Overheid is een onafhankelijke partner voor de lokale overheid en biedt expertise op het gebied van IT. Ze zorgen voor een goede digitale basis, veiligheid en beschikbaarheid, specialistisch beheer en regievoering. Infradax ondersteunt gebruikers en begeleidt gemeenten bij de overstap naar de cloud, levert en beheert infrastructuur en zorgt voor optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Ze helpen overheden met het op orde brengen en verbeteren van hun IT, terwijl de kosten onder controle worden gehouden. Infradax is een verbindende factor voor gemeenten en biedt slimme IT-oplossingen die zorgen voor continuïteit, functionaliteit en verbetering. Ze hebben kennis van en ervaring met de applicaties die lokale overheden gebruiken en werken samen met betrokken partners om de beste gebruikservaring te bieden. Daarnaast bieden ze de oplossing Databrush aan voor datamanagement en -kwaliteit, waarmee gemeenten hun gegevensbeheer kunnen verbeteren. Infradax is betrokken, onafhankelijk en gericht op het optimaliseren van databeheer. Ze delen ook klantcases en organiseren evenementen en blogs om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Infradax Overheid is de verbindende factor tussen gemeentes, overheid, partners en leveranciers en zorgt ervoor dat de juiste oplossingen worden gerealiseerd. Ze hebben een brede kennis en ervaring en helpen gemeenten om hun IT te structureren en de juiste focus te behouden.

Wil je weten wat INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. INFRADAX OVERHEID | NIJMEGEN (vh. Dutch Delta Group)

Bezoekers bekeken ook