Dominus Lucis

Dominus Lucis is een IT-consultancy gelegen aan Beijensstraat 79 in Nijmegen.

Meer informatie over Dominus Lucis in Nijmegen

Dominus Lucis is een freelancer in de evenementenbranche met specialiteiten zoals horeca op festivals en werk als lichttechnicus. Met jarenlange ervaring en verschillende opleidingen en certificaten is Dominus Lucis in staat om verschillende taken uit te voeren, van heftruckchauffeur tot lichttechnicus. Het portfolio van Dominus Lucis laat zien welke opdrachten er zijn uitgevoerd. En hoewel niet alle opdrachtgevers erin staan, kunnen geïnteresseerden contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast staan er verschillende evenementen in het portfolio, zoals Atlas Electronic, Down the Rabbit Hole en NN North Sea Jazz Festival. Ook zijn er handige links naar algemene voorwaarden, privacyverklaring en disclaimer te vinden. Dominus Lucis wordt vertegenwoordigd door Nicky Hendriks, die altijd bereikbaar is, behalve wanneer er geen tijd is om te bellen.

Wil je weten wat Dominus Lucis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dominus Lucis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dominus Lucis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dominus Lucis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Dominus Lucis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dominus Lucis

Bezoekers bekeken ook