Basalt Aura

Basalt Aura is een IT-consultancy gelegen aan Sint Annastraat 397 in Nijmegen.

Meer informatie over Basalt Aura in Nijmegen

De tekst beschrijft verschillende updates en ontwikkelingen binnen het bedrijf Basalt Aura. Ze hebben de afgelopen drie jaar veel data verzameld en geanalyseerd, wat interessante inzichten heeft opgeleverd voor data management. Daarnaast hebben ze een succesvolle test gedaan met het maken van uitvoerbare scripts voor massale dataverplaatsingen op basis van klantgestuurde regels en beslissingscriteria. De ontwikkeling van hun DataFitness ControlOne Agent is nog steeds gaande, met meer dan 100 tickets voor verdere verbeteringen. Verder wordt er gesproken over het belang van chatbots en de mogelijkheid om met data te communiceren. Er wordt ook advies gegeven over geospatiale berekeningen en het opslaan van resultaten in databases. Tot slot wordt er verwezen naar een grappige post over een ASCII art data model.

Wil je weten wat Basalt Aura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basalt Aura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basalt Aura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basalt Aura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Basalt Aura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basalt Aura

Bezoekers bekeken ook