Daadkracht

Daadkracht is een IT-consultancy gelegen aan Kerkenbos 1075 in Nijmegen.

Meer informatie over Daadkracht in Nijmegen

Daadkracht is een specialist op het gebied van bekendmaken en biedt diensten aan zoals dagelijks beheer, kennisgevingen, trainingssessies, advies en procesoptimalisatie. Ze helpen organisaties bij de implementatie van de Wet open overheid (WOO) en de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer (WMEBV). Daarnaast hebben ze een succesverhaal van de gemeente Hellevoetsluis, waarbij ze hebben geholpen om een digitaal toegankelijk domein te creëren zonder kapitaalverlies. Daadkracht heeft ook een talentprogramma waarbij ze op zoek zijn naar jonge talenten die geïnteresseerd zijn in de publieke sector en willen werken en leren combineren. Ze hebben ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en streven naar een duurzame toekomst. Het beleid van Daadkracht wordt samen met collega's ontwikkeld en ze staan altijd klaar om te helpen en mee te denken met hun klanten.

Wil je weten wat Daadkracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daadkracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daadkracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daadkracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Daadkracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daadkracht

Bezoekers bekeken ook