it-8

it-8 is een IT-consultancy gelegen aan Driehuizerweg 327 in Nijmegen.

Meer informatie over it-8 in Nijmegen

Wij zijn it-8, jouw carrièrepartner in de IT. Of je nu een nieuwe baan zoekt, of versterking voor jouw team: wij helpen je de juiste keuze te maken. Door onze achtergrond in IT, met oog voor jouw wensen en aandacht voor de persoon achter het CV, weten we de juiste match te maken. Wij begrijpen heel goed wat er speelt op IT afdelingen en binnen software development teams, maar het is belangrijk om samen met de IT manager om tafel te gaan om een goed beeld te krijgen van het team, de bedrijfscultuur, de projecten en/of de IT roadmap. Een persoonlijke kennismaking is cruciaal, waarbij wij de tijd en aandacht nemen om tot het beste resultaat te komen. Dit blijkt ook uit de positieve beoordelingen van onze klanten. Wij zijn trots op onze samenwerkingen en zorgen voor goede communicatie, begeleiding en een prettige ervaring tijdens het sollicitatieproces. Neem contact met ons op via 024 303 03 61 of info@it-8.nl voor meer informatie.

Wil je weten wat it-8 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van it-8 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij it-8? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je it-8 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar it-8 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. it-8

Bezoekers bekeken ook