Carry4IT

Carry4IT is een IT-consultancy gelegen aan Kaapstander 134 in Nijmegen.

Meer informatie over Carry4IT in Nijmegen

Carry2Web biedt maatwerk websites gebaseerd op open source oplossingen, waarbij ze alle technische rompslomp uit handen nemen en meedenken over de beste online aanpak. Daarnaast kunnen ze helpen bij de adoptie van Microsoft 365 en het versnellen van teams. Als veel mensen nog steeds op shared drives werken of te veel e-mails sturen, is het tijd voor een goede adoptie aanpak. Carry Megens is een ervaren Solution IT-Architect met expertise in high tech, web technology, Cloud technology (met name Microsoft 365, SharePoint, Teams en Search) en Agile Software ontwikkeling. Ze heeft een adoptie en verander aanpak voor het inrichten van digitale samenwerking omgevingen en het begeleiden van mensen in de online wereld. Carry2Web biedt ook maatwerk websites en applicaties en heeft tevreden klanten. Neem contact op via de website voor meer informatie.

Wil je weten wat Carry4IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carry4IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carry4IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carry4IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Carry4IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carry4IT

Bezoekers bekeken ook