BlueDot Software Engineering

BlueDot Software Engineering is een IT-consultancy gelegen aan Hoefslag 11 in Nijmegen.

Meer informatie over BlueDot Software Engineering in Nijmegen

BlueDot is een bedrijf dat hightech ondernemingen ondersteunt bij het creëren van kritische systemen. Ze zijn gespecialiseerd in het vervullen van projecten op contractbasis voor software-intensieve systemen. Ze bieden verschillende rollen aan, zoals senior software engineer, software designer, software architect of R&D engineer. BlueDot heeft ervaring met onder andere Linux, Android, C/C++, Java en Python. Ze hebben gewerkt aan projecten op het gebied van audio- en videobewerking, Linux-kernelstuurprogramma's en toepassingsontwikkeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BlueDot. Het bedrijf wordt geleid door Johan, een senior software engineer met 18 jaar ervaring in de (embedded) software ontwikkeling.

Wil je weten wat BlueDot Software Engineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BlueDot Software Engineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BlueDot Software Engineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlueDot Software Engineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BlueDot Software Engineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BlueDot Software Engineering

Bezoekers bekeken ook