ITYM Nijmegen

ITYM Nijmegen is een IT-consultancy gelegen aan Kerkenbos 1111 in Nijmegen.

Meer informatie over ITYM Nijmegen in Nijmegen

ITYM, wat staat voor IT Your Mind, is een allround IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met Microsoft te maken heeft. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het schrijven van content, het geven van trainingen, het leveren van support en het bieden van consultancy. ITYM biedt eersteklas trainingen voor Microsoft Eindgebruikers, Business, Technische IT Trainingen & Adobe Trainingen, zowel klassikaal als online. Daarnaast hebben ze ook een helpdesk die ondersteuning biedt bij functioneel beheer en een examenlocatie voor het afleggen van examens. ITYM is betrokken bij IT-projecten en kan organisaties helpen bij migraties naar Office 365, het inrichten van SharePoint en de architectuur van de Azure-omgeving. Daarnaast bieden ze ook ontwikkelingsdiensten aan en fungeren ze als single point of contact voor incidenten. ITYM is gecertificeerd en staat voor goed gecertificeerde en hoogwaardige dienstverlening.

Wil je weten wat ITYM Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ITYM Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ITYM Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ITYM Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ITYM Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ITYM Nijmegen

Bezoekers bekeken ook