Consolidated Services B.V.

Consolidated Services B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Hogelandseweg 76 in Nijmegen.

Meer informatie over Consolidated Services B.V. in Nijmegen

In de tekst wordt gesproken over het belang van ervaren professionals met kennis van ICT serviceketens. Er wordt ook vermeld dat het belangrijk is om de sterkte van de ICT serviceketen te beoordelen en de regie over de ICT dienstverlening te organiseren. Daarnaast wordt er gesproken over het integreren van ITSM tools in de serviceketen en het belang van ontwerp, inrichting, beheer en integratie van de ICT serviceketen. Het wordt benadrukt dat de ICT serviceketen het belangrijkste goed is en dat het integreren van ITSM tools een belangrijk onderdeel daarvan is. Verder wordt er informatie gegeven over wie zij zijn, social return, actueel nieuws en hoe ze te bereiken zijn.

Wil je weten wat Consolidated Services B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Consolidated Services B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Consolidated Services B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Consolidated Services B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Consolidated Services B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Consolidated Services B.V.

Bezoekers bekeken ook