BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector

BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector is een IT-consultancy gelegen aan Stationsplein 26 in Nijmegen.

Meer informatie over BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector in Nijmegen

BisQQ is een Data Analytics bureau dat gespecialiseerd is in de installatie- en bouwbranche. Ze halen data op en vertalen dit naar actiegerichte informatie, waarmee je controle krijgt over je organisatie. Ze bieden rapportages en analyses aan, waarbij ze helpen om de informatie te analyseren en effectief in te zetten. Met het 'Off-the-shelf BI' concept van BisQQ kun je snel inzicht krijgen, tegen lage kosten en met veel flexibiliteit. Daarnaast bieden ze training aan om zelf aan de slag te gaan met de krachtige analyse tools van Microsoft. BisQQ begrijpt dat dagelijkse werkzaamheden veel energie en aandacht vereisen, maar ze helpen proactief mee om met feiten je organisatie in control te krijgen. Ze werken samen met klanten aan de data gedreven organisaties van de toekomst. BisQQ heeft ervaring in zowel projectmatige activiteiten als beheer en onderhoud activiteiten in de installatie- en bouwbranche. Ze richten zich op branches zoals installatietechniek, vastgoedservice en bouw, waarbij ze specifieke oplossingen bieden om winstgevend te zijn en efficiënt te werken.

Wil je weten wat BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BisQQ - Data Analytics voor de bouw- en installatiesector reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BisQQ – Data Analytics voor de bouw- en installatiesector

Bezoekers bekeken ook