Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen

Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen is een Kapper gelegen aan Hertogstraat 11 in Nijmegen.

Meer informatie over Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen in Nijmegen

Kappers voor Jou is een collectief van zelfstandige kappers in Nijmegen. Ze hebben een stoel vrij en zijn op zoek naar een zzp'er die wil werken zonder financiële investeringen. Ze bieden een inspirerende werkomgeving op een toplocatie in het centrum van Nijmegen. De kappers staan bekend om hun gastvrijheid, persoonlijke aandacht en expertise in knip- en kleurtechnieken. Ze gebruiken organische Oway en Bruns producten en bieden ook hoofdmassages aan. Daarnaast hebben ze een portfolio met creaties van hun kappers en kun je direct een afspraak maken. Ze hebben ook een vacature waarbij kappers de mogelijkheid krijgen om een eigen shop in shop te hebben zonder investering. Ze zoeken kappers die zelfstandig willen ondernemen, meer willen verdienen dan in loondienst, zelf hun werktijden willen bepalen en de mogelijkheid willen hebben om trainingen te volgen en hun administratie te laten verzorgen. Je kunt contact opnemen met de kappers via WhatsApp of telefoon.

Wil je weten wat Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kappers voor Jou - Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kappers voor Jou – Kappers Hertogstraat 11 Nijmegen

Bezoekers bekeken ook