Kami Kami

Kami Kami is een Kapper gelegen aan Van Oldenbarneveltstraat 63-A in Nijmegen.

Meer informatie over Kami Kami in Nijmegen

In januari 2013 werden verschillende onderwerpen behandeld in het tijdschrift. Joris en Kamikami werden besproken, evenals Hello Kitty en Jord Jansen. Er was ook een sectie over psychologie. In augustus 2015 werden er ook verschillende onderwerpen behandeld, zoals de mening over permanenten en feiten over katten. Er was ook een interview met Mitchell en opnieuw een sectie over psychologie. Het tijdschrift werd uitgegeven in de Paraplufabriek in Nijmegen. De openingstijden van de winkel waren op dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Kami Kami verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kami Kami of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kami Kami? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kami Kami het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kami Kami reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kami Kami

Bezoekers bekeken ook