Green Charms, natuurkapper

Green Charms, natuurkapper is een Kapper gelegen aan Grotestraat 48 in Nijmegen.

Meer informatie over Green Charms, natuurkapper in Nijmegen

Bij Green Charms, een vrouwen- en herenkapsalon in Nijmegen, werken ze uitsluitend met vegan en 100% plantaardige haarkleuringen. Deze kleuringen zijn niet alleen goed voor het haar, maar ook voor het milieu, omdat er geen schadelijke stoffen via de hoofdhuid het lichaam binnenkomen. In de salon wordt er veel aandacht besteed aan de wensen van de klant, waarbij voorafgaand aan de behandeling de mogelijkheden worden besproken. Daarnaast kunnen klanten genieten van een biologische koffie of thee en even helemaal tot rust komen. Green Charms is een uniek concept gericht op luxe huid- en haarverzorging met gebruik van plantaardige producten. Eigenaresse Margreet Thoonen heeft meer dan 40 jaar ervaring in het kappersvak en heeft in 2020 besloten om over te stappen naar het gebruik van plantenkleuringen. Haar passie voor het vak en het werken met gezonde haarproducten zijn voor haar erg belangrijk.

Wil je weten wat Green Charms, natuurkapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Green Charms, natuurkapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Green Charms, natuurkapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green Charms, natuurkapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Green Charms, natuurkapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Green Charms, natuurkapper

Bezoekers bekeken ook