Seda's Hairdesign

Seda's Hairdesign is een Kapper gelegen aan Fuchsiastraat 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Seda's Hairdesign in Nijmegen

Seda's Hairdesign is een kapsalon voor dames, heren en kinderen, opgericht in 2004 door Seda Samanci. Seda is een ervaren topstyliste en visagiste met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Haar salon biedt een professionele en gezellige sfeer waar het team altijd klaar staat om klanten een perfect kapsel te geven. Ze nemen alle tijd en aandacht om aan de wensen van de klant te voldoen en geven persoonlijk advies over een stijl die bij hen past. De salon werkt met natuurlijke producten die zowel milieuvriendelijk als zacht voor het haar zijn. Naast kapsels bieden ze ook advies over make-up, feest- en bruidskapsels. Het team van kappers is altijd up-to-date met hun kennis over haar, huid en beauty door regelmatig cursussen te volgen. De salon werkt zowel met als zonder afspraak en biedt gratis parkeren voor de deur. Voor vragen, informatie en het maken van een afspraak kunnen klanten gebruik maken van het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Seda's Hairdesign verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seda's Hairdesign of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seda's Hairdesign? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seda's Hairdesign het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Seda's Hairdesign reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seda’s Hairdesign

Bezoekers bekeken ook