True Hair & Beauty

True Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan In de Betouwstraat 9 in Nijmegen.

Meer informatie over True Hair & Beauty in Nijmegen

True Hair & Beauty is een haarsalon in de Betouwstraat 9. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, verven, modelleren, vlechten en dreads, en andere services zoals relaxen en wimperextensions. De prijzen variëren per behandeling. De salon is gesloten op maandag, maar geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur, op woensdag tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Je kunt een afspraak maken via de website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat True Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van True Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij True Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je True Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar True Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. True Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook