Blink Kappers

Blink Kappers is een Kapper gelegen aan De Ruyterstraat 11 in Nijmegen.

Meer informatie over Blink Kappers in Nijmegen

Blink Kappers is gevestigd in de wijk Bottendaal in Nijmegen en staat bekend om zijn kwaliteit en specialisatie in kleuren. Het team bestaat uit jonge en ervaren kappers die ervoor zorgen dat je tevreden de kappersstoel verlaat. Naast een mooie knipbeurt bieden ze ook een gezellige sfeer en een lekker kopje koffie of thee aan. Ze werken met Kevin.Murphy en COLOR.ME, beide merken zijn parabeen, ammonia en PPD-vrij en hebben het PETA-keurmerk. Voor afspraken kun je contact opnemen met de salon via telefoon of e-mail. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Blink Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blink Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blink Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blink Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Blink Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blink Kappers

Bezoekers bekeken ook