Koopman Kappers

Koopman Kappers is een Kapper gelegen aan Molenweg 179 in Nijmegen.

Meer informatie over Koopman Kappers in Nijmegen

Koopman Kappers is een professionele kapsalon in Nijmegen-west met ervaren specialisten die naar uw wensen luisteren. Ze werken op afspraak, maar u kunt ook zonder afspraak binnenlopen. Koopman Kappers is een ‘Keune Ambassador’ en heeft voor dit merk gekozen vanwege hun MVO-beleid en omdat het een Nederlands familiebedrijf is. Het ambassadeursprogramma sloot goed aan bij de verandering die de salon doormaakte. Niet elke salon kan ambassadeur worden, alleen salons met een eigen identiteit en kwaliteit die aan de standaarden van Keune voldoet. Keune helpt de salon om een beleving te creëren en heeft geholpen bij de vernieuwing van de kapsalon. Koopman Kappers heeft onlangs haar geheel vernieuwde salon geopend, die stijlvol is ingericht met gerecyclede en nieuwe materialen.

Wil je weten wat Koopman Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koopman Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koopman Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koopman Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Koopman Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koopman Kappers

Bezoekers bekeken ook