The Hair Hub Nijmegen

The Hair Hub Nijmegen is een Kapper gelegen aan Nassausingel 6 in Nijmegen.

Meer informatie over The Hair Hub Nijmegen in Nijmegen

Salon Nijmegen, gelegen aan de Nassausingel 6, is op zoek naar vakkundige, creatieve en spontane collega's. The Hair Hub, de eigenaar van de salon, streeft ernaar om altijd het beste te bieden aan haar klanten. Daarom zijn ze constant op zoek naar specialisten voor al hun vestigingen. Ben jij gepassioneerd over beauty en wil je graag werken in een professionele salon? Solliciteer dan direct via de button op de website. Daarnaast kun je ook snel en eenvoudig een afspraak maken via de online agenda of telefonisch contact opnemen met de salon. Het telefoonnummer is 024 2001013.

Wil je weten wat The Hair Hub Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair Hub Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair Hub Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair Hub Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar The Hair Hub Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair Hub Nijmegen

Bezoekers bekeken ook